Fazer Mills presents the world's first low-FODMAP enzyme solution for baking

Event von Fazer Finland Oy, Fazer Mills

Tag 15.09.2018
Zeit 14:30 - 14:55 Uhr
Format Vortrag
Ort
  • iba 2018
  • Halle A4 177

Kontaktieren Sie uns

Persönliche Angaben

Bitte geben Sie Ihren Vornamen an.
Bitte geben Sie Ihren Nachnamen an.
* erforderlich

Ihr Anliegen

Bitte geben Sie eine Nachricht ein.
Bitte wählen Sie einen Empfänger aus.

Nachricht senden

Ihre Anfrage wurde erfolgreich versendet.
Weitere Nachricht senden.

Link teilen

Empfehlen

Weiterempfehlen von Fazer Mills presents the world's first low-FODMAP enzyme solution for baking

Trennen Sie mehrere E-Mail-Adressen durch ein Komma voneinander. Die Empfänger erhalten einen Link zu dieser Plattform.

Bitte geben Sie einen gültigen Empfänger an.
Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Bitte geben Sie eine Nachricht ein.
* erforderlich
Ihre Empfehlung wurde erfolgreich versendet.
Weitere Nachricht senden.

Beschreibung

Besides being high quality miller , Fazer Mills aims to be recognized worldwide as a supplier and developer of innovative bread improvers and baking solutions. Fazer, that first in the world introduced cricket bread to grocery stores, has now developed a unique enzyme based solution that allows a low-FODMAP feature for baking. Our patented LOFO enzyme is the world’s first convenient solution guaranteeing everyone access to delicious, nutritious bread without feelings of discomfort in stomach.

Jussi Loponen, Head of Research at Fazer, will introduce the world's first low-FODMAP enzyme solution for baking. Please join our expert session at Speakers Corner at saturday 15.6 at 14.30-14.55!