Kontaktieren Sie uns

Persönliche Angaben

Bitte geben Sie Ihren Vornamen an.
Bitte geben Sie Ihren Nachnamen an.
* erforderlich

Ihr Anliegen

Bitte geben Sie eine Nachricht ein.
Bitte wählen Sie einen Empfänger aus.

Nachricht senden

Ihre Anfrage wurde erfolgreich versendet.
Weitere Nachricht senden.

Hallenplan

Bitte wählen Sie einen Stand aus.

Link teilen

Empfehlen

Weiterempfehlen von Driem Dough Sheeting Technology B.V.

Trennen Sie mehrere E-Mail-Adressen durch ein Komma voneinander. Die Empfänger erhalten einen Link zu dieser Plattform.

Bitte geben Sie einen gültigen Empfänger an.
Bitte geben Sie eine gültige E-Mail-Adresse ein.
Bitte geben Sie eine Nachricht ein.
* erforderlich
Ihre Empfehlung wurde erfolgreich versendet.
Weitere Nachricht senden.

Ausstellerinformationen

Adresse

Looier 20
5253 RA Nieuwkuijk
Niederlande
Google Maps

Kontakt

Social Media Links

Unternehmensprofil

DrieM – Dough sheeting technology

DrieM was founded as an independent company and since 2009 a member of the Kaak Group. The Kaak Group already offered classic dough lines (products made from single pieces / balls) and with the addition of DrieM we now complement this with dough sheeting lines. DrieM is specialized in dough sheeting technology and active in
the latest developments within the bakery industry. An important industry trend is towards Artisanal breads such as Ciabatta or Focaccia with a higher added value compared to traditional types of bread.

The d’Artagnan is an Artisanal bread production line specifically designed for the needs of today’s bakeries. The design is in part due to the consultation with some of the most renowned producers in the market and the focus on
creating a dedicated line for the best bread without concessions.

Technology

Artisanal breads tend to be made using very fluid, pre-fermented doughs. They can cause industrial bakers great challenges when attempting to automate this process while maintaining the structure and quality of the final product.

Ansprechpartner